Verhuisservice

Het verhuizen van uw netwerk is geen simpele klus voor uw ICT afdeling. Uw werknemers hebben er  waarschijnlijk weinig ervaring mee. Bovendien is het vaak erg lastig voor uw medewerkers om de verhuizing te combineren met hun dagelijkse werk. Dat gaat immers gewoon door. 

Om die reden zijn we begonnen om interne en externe netwerk verhuizingen voor onze klanten te verzorgen. 

De bevindingen waren zo goed dat de verzoeken bleven komen. Daarom hebben wij dit als een extra service opgepakt onder de naam 'Move & Go'

In de praktijk

Er is binnen NewConsultancy een een fulltime projectmanager beschikbaar. Deze neemt contact op, maakt een afspraak met u, en komt langs om te zien over wat voor netwerk het gaat. Op basis hiervan maken we een offerte. Een goede verhuizing blijft maatwerk!  

Mogen we voor u aan de slag? Dan doen we dat als volgt: 

  • Door middel van een “van-naar” lijst, wordt er geïnventariseerd welke computers met toebehoren en telefoontoestellen er mee verhuisd moeten worden en waar ze op de nieuwe locatie geïnstalleerd moeten worden. 
  • De projectmanager zal samen met een aantal assistenten (afhankelijk van de hoeveelheid) dit nauwkeurig op de lijsten vermelden en de betreffende computers en telefoontoestellen merken. 
  • Nadat de verhuizers het apparatuur hebben verhuisd en op de nieuwe locatie hebben geplaatst zal de projectmanager samen met zijn assistenten de computers en telefoons weer aansluiten op het netwerk. Hierbij worden tevens gelijk alle kabels netjes onder het bureau weggewerkt door middel van klittenband of kabelgoten. 
  • Tenslotte zullen alle computers en telefoons getest worden op hun werking. 
  • Uw verhuizing is afgerond! 

Heeft u interesse? Dan horen we graag van u. Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen

Meer weten?

Bel met ons!
Tel: 030 25 99 254

U kunt ook mailen!