DIENSTEN

Van advies tot support en van netwerk inventarisatie tot trainingen – ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Wat kunnen we voor u betekenen?
Uw ICT netwerk maakt veel voor u mogelijk. Maar het maakt u ook kwetsbaar en afhankelijk. Zodra uw ICT netwerk en uw telefonie niet goed functioneren merkt u dat direct. Het hindert uw bedrijfsvoering en kost direct geld. Frustrerend en kostbaar!
Wat u wilt is ICT die het gewoon doet, en die u gericht en effectief kunt inzetten in uw bedrijf. Zonder problemen. Maak kennis met NewConsultancy. NewConsultancy beseft hoe belangrijk uw ICT netwerk voor u is. En zo gaan we er ook mee om.

WiFi oplossingen

Een goede internetverbinding is enorm belangrijk voor uw business. Een onstabiele WiFi verbinding gaat ten koste van de productiviteit van uw werknemers. NewConsultancy neemt die zorgen weg.

Cable management

Door gebruik te maken van Cable Management, ordent u de kabels onder uw werkplek. Hierdoor verbetert u niet alleen uw werkplek voor uzelf, u creëert ook een betere werksituatie voor anderen.

ICT verhuizing

Het verhuizen van uw netwerk is geen simpele klus voor uw ICT afdeling. Wij hebben de kennis in huis om de verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Netwerk inventarisatie

Een goede inventarisatie van uw netwerk is van groot belang. Het maakt het netwerkbeheer eenvoudiger en goedkoper. Zo weet u precies welke licenties u nodig heeft.

IT process improvement

Heeft u hulp nodig met uw netwerk? Wij ondersteunen u graag; of u nu een probleem wilt oplossen, een wijziging wilt doorvoeren, of een compleet nieuw netwerk wilt uitrollen.

Beheer & support

Onderhoud is noodzaak, zeker als het om ICT gaat. NewConsultancy biedt daarom diverse onderhoudscontracten aan om uw netwerk optimaal draaiend te houden.

ICT trainingen

Techniek is constant in ontwikkeling, daarom is het belangrijk om nieuwe vaardigheden te blijven leren. NewConsultancy biedt diverse cursussen.

Audio Visuals

NewConsultancy biedt niet alleen wifi en netwerkoplossingen. Audio en visuals zoals beamers en meeting kamers behoren ook tot ons assortiment.

Staat uw ICT vraagstuk hier niet bij?

Geen probleem. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op, dan kijken we graag samen met u naar een passende oplossing.