Wat kunnen we voor u betekenen?

Uw netwerk maakt veel voor u mogelijk.Maar het maakt u ook kwetsbaar en afhankelijk. Zodra uw netwerk en uw telefonie niet goed functioneren merkt u dat direct. Het hindert uw bedrijfsvoering en het scheelt u in uw omzet. Frustrerend en kostbaar!

Wat u wilt is ICT die het gewoon doet,en die u gericht en effectief kunt inzetten in uw bedrijf. Zonder problemen. Maak daarom kennis met NewConsultancy! NewConsultancy beseft hoe belangrijk uw netwerk voor u is. En zo gaan we er dan ook mee om.

Alles in één hand.

Uw telefoon, bedrijfsnetwerk en uw internet zijn tegenwoordig helemaal met elkaar verknoopt. Daarom beheren wij graag het complete systeem voor u. Zo zorgen we ervoor dat alles optimaal samenwerkt. Onze specialisten en contacten bij leidende ondernemingen zorgen ervoor dat alle daarvoor benodigde kennis aan boord is. Maar wij zijn uw aanspreekpunt, en wij zorgen dat alles in orde komt. 

Open en integer

Uw netwerk vormt het hart van uw bedrijf. U moet uw netwerk partner daarom kunnen vertrouwen. Dat vertrouwen winnen wij graag door een open, integere en transparante manier van werken. We spreken duidelijke taal, die iedereen binnen de organisatie begrijpt. We baseren onze afspraken met u op concrete oplossingen. Onze verslaglegging is beknopt, helder en ter zake. En onze afspraken komen we na. U weet daarom altijd waar u aan toe bent als u samenwerkt met NewConsultancy.

U staat centraal

Het leren kennen van uw organisatie en corebusiness staat bij ons voorop. U krijgt daardoor producten en diensten die op maat gesneden zijn. Samen met onze business partners maken wij dit voor u mogelijk. Hierdoor zijn onze diensten zijn direct toepasbaar in de dagelijkse praktijk van uw organisatie. NewConsultancy werkt immers mét u in plaats van vóór u.

Heeft u een probleem, een uitdaging, een volgende stap 
waar u eens over wilt sparren met ons? 
Neem contact op!  

Meer weten?

  • Bel met ons!
  • 030 25 99 254

Bezoek ook eens: