Onze ervaring en expertise.

NewConsultancy is dagelijks bezig met ICT. Wij werken voor het zakelijke bedrijfsleven en de overheid. We leveren diensten die variëren van strategisch ICT advies tot projectmanagement .Vanuit ruime ervaring, efficiënt pragmatisch en transparant, helpen wij u om tot een doeltreffende oplossing te komen. 

Daarnaast leveren we maatwerk. Immers, niet alle opdrachten en bedrijven zijn hetzelfde. Daarom staan we open voor een flexibele  aanpak. In overleg met de klant kunnen we onze inzet precies zo plannen als u wilt, zowel part- als fulltime.


De beste oplossing telt

NewConsultancy is aan geen enkele partij gebonden. Dat betekent dat wij onafhankelijk van alle leveranciers en merken handelen. Hierdoor zijn we vrij om de beste producten aan de beste oplossing te koppelen. 

Snel en adequaat

NewConsultancy laat u niet zomaar los. Na installatie van de apparatuur begeleiden wij het gebruik totdat u het zelf in de vingers heeft. Via een servicecontract is een langdurige relatie gewaarborgd zodat u altijd snel en adequaat wordt geholpen als problemen zich voordoen.   

Meer weten?

Bel met ons!
Tel: 030 25 99 254
 
Natuurlijk kunt u ons ook mailen!