onze aanpak

NewConsultancy verbindt mensen door middel van ICT, data en telefonie.

IT-specialisten
0
Geïnstalleerde netwerken
0
Jaar ervaring
0
Onze ervaring en expertise
NewConsultancy is dagelijks bezig met ICT en IT support. Wij werken voor het zakelijke bedrijfsleven en de overheid. We leveren diensten die variëren van strategisch ICT advies tot projectmanagement.
Onze aanpak is helder en transparant. We starten met een uitgebreide inventarisatie waarbij alle aspecten rondom uw ICT infrastructuur aan bod komen. We gaan samen met onze klant rond de tafel zitten om tot een passende oplossing te komen, wat resulteert in een duidelijk actieplan.
Onze ICT oplossingen zijn een middel om uw bedrijfsvoering te ondersteunen. Daarom investeert NewConsultancy permanent in kennis van markten, zodat de software kan worden ingezet in marktgerichte oplossingen die daardoor echt meerwaarde hebben. Om dezelfde reden werken we vanuit marktgerichte business units die oplossingen bieden voor verschillende markten, zoals:

• Overheden
• Juridische dienstverlening
• Financiële dienstverlening
• Finance en verzekeringen
• Transport en logistiek
• Handel en industrie
• Zorg
Wij laten bedrijven en hun medewerkers optimaal functioneren en renderen. Dit doen we door hen met professionaliteit, commitment en oprechtheid, te helpen hun informatisering- en automatisering vraagstukken te benoemen, te beantwoorden en te implementeren. Daarbij zijn we er niet op uit om snelle winsten te pakken maar bouwen we juist aan duurzame relaties die kunnen groeien.
Enthousiaste en jonge mensen domineren het team van NewConsultancy. Daardoor bruisen we van de ideeën om oplossingen zo simpel en efficiënt mogelijk te houden. We verlangen hierbij dat onze mensen zich flexibel opstellen, hun “gezond verstand” gebruiken en (daardoor) doen wat zij beloven. Wij hebben oog voor de doorontwikkeling van onze medewerkers, wat de continuïteit en groei van onze dienstverlening waarborgt.

Maak kennis met onze kennis

We hebben ruime ervaring en zijn efficiënt, pragmatisch en transparant in het komen tot een doeltreffende oplossing voor uw organisatie. Geen een opdracht of bedrijf is hetzelfde, daarom leveren wij altijd maatwerk en staan we open voor een flexibele aanpak. In overleg met de klant kunnen we onze inzet precies zo plannen als u wilt, zowel part- als fulltime.

ict partner

Een open en integere ICT partner

Uw ICT netwerk vormt het hart van uw bedrijf. U moet uw netwerk partner daarom kunnen vertrouwen. Dat vertrouwen wekken wij door een open, integere en transparante manier van werken. We spreken duidelijke taal, die iedereen binnen uw organisatie begrijpt. We baseren onze afspraken met u op concrete oplossingen. Onze verslaglegging is beknopt, helder en ter zake. En onze afspraken komen we na. U weet daarom altijd waar u aan toe bent als u samenwerkt met NewConsultancy.

De beste oplossing telt

NewConsultancy is aan geen enkele partij gebonden. Dat betekent dat wij onafhankelijk van alle leveranciers en merken handelen. Hierdoor zijn we vrij om de beste producten aan de beste oplossing te koppelen.
ict oplossingen

Where creation meets connection

NewConsultancy is een organisatie die mensen met elkaar verbindt. Dit doen we door middel van ICT, data en telefonie. Wij leggen de paden aan waarover u in contact kunt komen met de gewenste partij. Of dat nu via de telefoon is of een computernetwerk, NewConsultancy zorgt dat u elkaar snel, makkelijk en veilig bereikt.
nhp-logo
logo-rijkswaterstaat
igm-logo
Thales-logo
houthoff-logo