Over NewConsultancy

NewConsultancy is een organisatie die mensen met elkaar verbindt. Dit doen we door middel van data en telefonie. Wij leggen de paden aan waarover u in contact kunt komen met de gewenste partij. Of dat nu via de telefoon is of een computernetwerk, NewConsultancy zorgt dat u elkaar snel, makkelijk en veilig bereikt.

Enthousiaste en jonge mensen domineren het team van NewConsultancy. Daardoor bruisen we van de ideeën om oplossingen zo simpel en efficiënt mogelijk te houden.We verlangen hierbij dat onze mensen zich flexibel opstellen, het "gezond verstand" gebruiken en (daardoor) doen wat zij beloven. Tevens hebben wij oog voor de doorontwikkeling van onze medewerkers, hetgeen de continuïteit en groei van onze dienstverlening waarborgt.

Onze missie

Bedrijven en hun medewerkers optimaal laten functioneren (en dus renderen), door hen met professionaliteit, commitment en oprechtheid, te helpen hun informatisering- en automatiseringsvraagstukken te benoemen, te beantwoorden en / of te implementeren. Daarbij zijn we er niet op uit om snelle winsten te pakken maar bouwen we juist aan duurzame relaties die kunnen groeien.

Meer weten?

Bel met ons!
Tel: 030 25 99 254
 
Natuurlijk kunt u ons ook mailen!